Plata si livrare

Modalitati de plata pentru persoane fizice şi juridice.

1. Ramburs
Valoarea marfii comandate se va plati in momentul primirii coletului. Coletul va contine produsul, accesoriile (dupa caz), manualul de utilizare, garantia si factura fiscala.

2. Prin virament  bancar
Dupa confirmarea comenzii de catre un reprezentant al firmei noastre prin e-mail sau telefonicse va emite o factura proforma pentru produsele comandate. Factura va fi trimisa prin e-mail sau fax .

Datele noastre sunt:

SC MAGNUM TOOLS RP SRL
Ploiesti, Str Fintinele, Nr 4
Nr. Reg. Comert: J29/1497/2011
C.I.F.: RO29186646
Cod IBAN: RO29 RZBR 0000 0600 1400 0560
Banca Raiffeisen Bank
Cod IBAN: RO54 TREZ 5215 069X XX01 2490
Banca: Trezoreria Statului

 

OBSERVATII:
pentru produsele a caror contravaloare se achita prin virament bancar, termenul de livrare se masoara incepand cu momentul in care suma platita de dumneavoastra a ajuns in contul nostru.
• Pentru anumite comenzi trimise prin curierat cu plata ramburs, se poate cere plata unui avans de minim 30% din valoarea totala. În cazul în care clientul anuleaza comanda dupa ce aceasta a fost expediata, din suma platita se retin costurile de expediere si returnare.
Livrarea produselor se va face in intervalul 1-3 zile din momentul lansarii comenzii.

 
Livrare

In Ploiesti -  transport gratuit .

In Romania
- prin firma de curierat FAN COURIER 
Taxele de transport sunt urmatoarele:
• 10.5 RON (primul kg) + 0.85 RON  pentru fiecare kg in plus, preturi fara TVA
• In cazul platii ramburs se percepe in plus urmatoarul tarif: 5 RON  + TVA

- prin firma de curierat Sameday Curier

  • 8.00 Ron (primul kg) + 8.80 Ron pentru fiecare kg in plus, preturi TVA
  • In cazul platii ramburs se percepe in plus urmatorul tarif: 4 Ron + TVA

 

Declinarea responsabilitatii.

S.C. MAGNUM TOOLS RP S.R.L.  nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul site-ului www.sculemannesmann.ro. Nu raspundem de problemele de compatibilitate cu produsele achizitionate de la alte firme si nu ne asumam nici o raspundere in cazul in care produsele achizitionate de la firma S.C. MAGNUM TOOLS RP S.R.L.  sunt folosite in conditii care nu corespund cu performantele si specificatiile tehnice ale produsului respectiv. Datorita volumului mare de produse aflate in baza de date, S.C. MAGNUM TOOLS RP S.R.L.   nu garanteaza ca descrierea acestora (imagini, specificatii tehnice, pret) sau continutul site-ului www.sculemannesmann.ro este exact, complet actualizat sau fara erori. Datorita modificarilor caracteristicilor sau a design-ului de catre producatori (fara o notificare prealabila), produsele livrate pot diferi in orice mod de imaginile afisate pe site. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost operate gresit in baza de date, S.C. MAGNUM TOOLS RP S.R.L.  are dreptul sa anuleze livrarea produsul respectiv si sa anunte clientul despre eroarea aparuta, in cel mai scurt timp, daca livrarea nu a avut loc. S.C. MAGNUM TOOLS RP S.R.L.  nu poate fi facuta in nici un fel responsabila pentru pagubele sau prejudiciile rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor se reduce strict la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.