Presa extras injectoare 17T - H10015

Stoc indisponibil Presa extras injectoare 17T  - H10015

Set hidraulic de extras injectoare diesel 17 Tone - HBM 10015

Acest set transformă orice set normal de îndepărtare a injectorului diesel într-un set hidraulic de îndepărtare a injectorului diesel de 17 tone.

Acest kit trebuie utilizat împreună cu un kit normal de îndepărtare a duzelor injectorului diesel și o pompă hidraulică și este destinat să îndepărteze injectoarele diesel foarte blocate.


Injectoarele diesel se pot bloca datorită acumulării de carbon și coroziunii. Uneori este atât de strâns încât este necesar să scoateți un injector din blocul motorului cu multă forță. După care filetul din blocul motor trebuie deseori reparat.


Pentru asta este destinat acest set. Forța de tragere a acestui cric hidraulic este de până la 17 tone. Cu acest set, injectorul este scos din blocul motorului. Este o ultimă soluție, o ieșire dintr-o situație în care mai degrabă nu v-ați fi găsit, dar care necesită acum o soluție riguroasă. Și apoi acest set este cel mai bun prieten al tău, pentru că este dușmanul dușmanului tău. În cele din urmă, acest set vă va salva motorul diesel cand va aflati intr-oastfel de situatie.

____________________________

*Pretul include TVA

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Transport

In toata Romania

  • Vizualizari: 181
  • Producător: HBM Machines
  • Cod Produs: 10015
  • Disponibilitate: Stoc indisponibil
  • 517,00 Lei

Etichete: presa, injectoare